Foglalás.

Foglalni kizárólag írásban lehetséges, elsősorban emailben ajánlott (almastanyavendeghaz@gmail.com). Egy elsődleges telefonos egyeztetés esetén kérjük írásban is erősítsék meg foglalási szándékukat.

A foglalás az előleg elutalása után lesz végleges. Ha az előleg nem érkezik meg az emailben egyeztetett számlaszámra, a foglalási szándék 2 nap után automatikusan törlődik.

A vendégházat lefoglalni a szállásdíj 50 %-ának átutalásával lehet. A fennmaradó összeget legkésőbb az érkezést megelőző napon kell átutalni, vagy a helyszínen érkezéskor készpénzben kifizetni.

A foglaláshoz a következő személyes adataiknak a megadása szükséges: foglaló és számlázandó személy neve, lakcíme, e-mail címe, telefonszáma. Továbbá az érkezéskor minden vendégnek be kell mutatni a személyi igazolványát, vagy útlevelét a szállásadónak elektronikus okmányolvasáshoz, ami a turisztikai adatszolgáltatás és a rendőrség zárt rendszerében lesz tárolva (NTAK kötelezettség). Utóbbi eljárásról itt olvashat: https://vizainfo.hu/szallashelyek.

 

Foglalás visszamondása.

Két héten túli visszamondás esetén a foglalási díj teljes összegét visszautaljuk. Érkezéstől számított 14 napon belüli visszamondás esetén a foglalási díjat (előleg) nem áll módunkban visszautalni – de egy későbbi foglalásnál felhasználható vagy átruházható. Érkezést megelőző napon vagy aznapi visszamondás esetén a foglalási díjat felszámoljuk.

 

Árak.

Aktuális árainkról itt tájékozódhat.

A szállásárak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót (IFA).

A szálláshely elfoglalásakor kauciót kérünk a vendégtől, amit távozáskor adunk vissza.

OTP SZÉP kártyával már lehet fizetni, hamarosan a többi is elérhető lesz.

 

Érkezés.

Bejelentkezés 14:00 órától 19:00 óráig, kijelentkezés 08:00 órától 11:00 óráig. Az ezen kívüli időpontokat csak előzetes megbeszélés alapján tudjuk vállalni, a foglalásnál kérjük előre jelezni az ilyen igényeket. Érkezési késés esetén feltétel a telefonon való elérhetőség és tájékoztatás.

 

Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet.

 

Távozás.

Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor a vendégházban ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

 

Fontos: dohányzás csak a kertben és a teraszon engedélyezett, a csikkeket kérjük mindig a hamutálba dobni. A házban a dohányzás szigorúan tilos!

Ha gyertyákat szeretnének használni, kérjük, nagyon körültekintőek legyenek, szigorúan tilos a lángot egyedül hagyni mind a házban, mind azon kívül!

 

A berendezések, vagy a rendelkezésre bocsátott tárgyak nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért a szállásadó nem vállal felelősséget.

A honlapon keresztül történő online foglalással, mint felhasználó, elfogadja jelen adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit. A tájékoztató (GDPR) részleteit itt olvashatja.

Egyéb szolgáltatás esetén a szolgáltatásról (bérleti) szerződésben állapodunk meg.