E-bike bérlés

Vendégházunkban lehetőség van elektromos kerékpárok bérlésére. A Bosch motoros flotta jellemzően trekking biciklikből áll. Ezekkel a bringákkal remek túrákat lehet tenni a környék autóktól mentes erdészeti útjain.

Hatótávukak köszönhetően elérhető velük akár Mátrafüred vagy Kékestető is.

Xs-től xxl méretig tudunk bringákat biztosítani, így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki számára elérhető ez az élmény.

Az árakinkról és a bérlés részleteiről érdeklődjön telefonon.

Vezetett E-bringa túrák

Akár nálunk bérelnek bringát, akár sajátot hoznak, igény szerint tudunk biztosítani túravezetőt.

A környéket és a látnivalókat jól ismerő kolléga kerékpár szerelői tapasztalattal is rendelkezik, így egy esetleges defekt, vagy más technikai probléma sem akadály.

Legyen szó laza gurulásról, vagy komolyabb hegyikerékpáros ösvények felfedezéséről, mindenre van egy jó útvonal ötletünk!

Hívjon és megbeszéljük a lehetőségeket!

Borkóstoló

Ha Mátra, akkor borok! Bár a szőlős lankák a déli oldalon találhatók, mindenképpen érdemes felkeresni a vidéket. Izgalmas pincék, zamatos tételek, ínycsiklandó falatok!

Örömmel vállaljuk kóstolók, borvacsorák teljes körű megszervezését.

Lehet autós-, vagy kerékpáros túra is, igény szerint transzfert is tudunk szervezni.

Részletek ügyében keressen minket!

Silent Party eszköz bérlés

Az utóbbi idők legmenőbb trendje a bulizásban a Silent Party.

A bármilyen zene lejátszóval kompatibilis transzmitterek 3 csatornás fülhallgatókba juttatják el a zenét. Így egy társaság egyszerre tud három fajta zenét hallgatni anélkül, hogy zavarnák egymást.

A három különböző fényben pompázó fejhallgatók látványa különleges, a különféle zenére együtt táncolóknak hatalmas élmény.

A részleteket szívesen elmondjuk telefonon.